Kennisbank

In de kennisbank vind je snel antwoord op vragen rondom Minecraft server hosting.

Staat je vraag niet in de kennisbank? Maak dan een ticket aan of bericht ons via Discord.

Categorieën

Beheerpaneel
Hier vind je alle antwoorden op vragen rondom het klant- en beheerpaneel

F.A.Q
Veelgestelde vragen

Minecraft
Hier vind je alle informatie voor jouw minecraft server!

Populaire artikelen

Informatie voor ouders
In dit artikel beantwoorden wij alle vragen die u - als ouder/verzorger - mogelijk zou kunnen hebben over de aanschaf van een Minecraft server door of voor uw kind.

Alles over sub-user; voeg gemakkelijk extra gebruikers toe.
In dit artikel lees je alles over sub-users; extra gebruikers toevoegen, verwijderen en permissies aanpassen.

De extra features van ons Pterodactyl paneel
Hier lees je wat ons krachtige Pterodactyl paneel extra te bieden heeft voor onze klanten.

Hoe installeer ik een Minecraft plugin op mijn server?
In deze tutorial leer je stap-voor-stap hoe je gemakkelijk een Minecraft plugin installeert op jouw server.

Hoe maak ik een proxy netwerk voor mijn Minecraft server?
In deze tutorial leer je om een eigen Minecraft server netwerk te maken en te beveiligen | Met BungeeCord